Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


USO

 

Íme néhány alap infó az USÓkról:


Kevesen ismerik az USO rövidítést, pedig ez is szorosan kapcsolódik az ufológiához. Ez a szó az angol Unidentifield Swimming Obiect - azaz azonosítatlan úszó tárgy - szavak rövidítése. Amint azt a neve is mondja, USO-nak nevezzük azokat a (földönkívüli) tárgyakat, amelyek e víz alatt úsznak.


Ezeknek a tárgyaknak a szemtanúk szerint nem különbözik az alakjuk az ufóktól. USÓ-kat legtöbbször akkor látnak, amikor azok lemerülnek, vagy épp feljönnek a víz alól. Egyesek szerint az usóknak vannak tengeralatti bázisaik a Bermuda-háromszögben, és a kevesek által ismert Sárkány-háromszögben is. Mindkét háromszög azonos szélességi körön fekszik, és mindkettöben történtek, és még manapság is történnek furcsa, megmagyarázhatatlan események. A Bermuda-háromszögben már eltűnt rengeteg hajó és repülő - köztük talán a legismertebb eltűnés a 9-es repülőrajé. És nincs ez másképp a Sárkány-háromszögben sem. Ott például egy Tokióba tartó repülő jónéhány perccel korábban ért a városba, mint azt a sebességével lehetne. De valyon ez mind a földönkívüliek műve? A jövőben talán erre a kérdésre is választ kapunk.


A paleoasztronautika hívei szerint a földönkívülieknek éppen Atlantisz, a régen elsüllyett város a vízalatti bázisuk. Nos nekem minderről az a véleményem, hogy ha az űrlények tényleg bázisokat építenének a víz alatt, azt már régen bebizonyítottuk volna, és nem kéne találgatni. De mivel nincs rá semmien bizonyíték, nagy valószínűséggel a szemtanúk éppen csak egy vizet tanulmányozó földönkívüli űrhajót láttak, ha ugyan tényleg nem földi erederűek ezek a tárgyak.

 

                 

                                                               Bermuda-háromszög         Sárkány-háromszög   

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.