Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ősi idegenek?

 

 

Valyon tényleg kapcsolatban állatak venünk a földönkívüliek már a távoli múltban is? Ezt a kérdést fogjuk most tárgyalni.

 

 
A paleoasztronautika hívei szerint a földönkívüliek segítették civilizációnkat a fejlődésben. Ők épitették az olyan ókori nagy épületeket, mint a Nagy piramis Gízában, vagy a Stonehenge. Sőt, még olyan messzire is elmennek, hogy egyenesen a földönkívüliek tenyésztettek ki minket, és még mindig köztünk járnak az utcákon, üzletekben, munkahelyen, iskolában. A Bibliával is összekötik az űrlényeket, de azt nem akarom leírni, hogy hogyan, mert az, ahogy ők összekötik a kettőt, megveti a keresztény hitet. Aki esetleg kíváncs rá, a History channelen, vagy a neten nézze meg az Ősi idegenek sorozatot. A bizonyítékok az elképzelésükre szerintem csak az ilyesfajta képek, amiket az ókoriak, és az őskorak rajzoltak:

 

 

Ősi idegenek

 

             

 

Azt mondják, hogy néhány egyiptomi uralkodó is paleoasztronauta - azaz az ókorban idelátogató űrlény - volt, mert az egyiptomiak a szobrokon néha kicsit megnyúltabb arcúnak formázták őket. Azért jött uralkodni, hogy megtanítsa az embert az ő tudományukra. Nagyjából ez a paleoasztronautika híveinek az elképzelése.

 

Akkor ezek az emberek, akik ebben hisznek, nem hiszik el azt, hogy az ember magától, segítség nélkül is ki tudott idáig fejlődni? Ha más űrbéli civilizációk képesek voltak rá, mi miért nem? Miért kellett volna segítség? Ezek a rajzok és vésetek lehetnek csupán a képzelet szüleményei. Most akkor ha néhány millió év múlva élő emberek megnéznek egy mai Sci-Fi filmet a robotokról, azt fogják hinni, hogy valamikor a múltban robotok szállták meg a Földet? Szerintem itt sincs többről szó. De persze ez csak az én véleményem, nem akarlak Titeket befolyásolni, csak leírtam sz elképzelést, és az ellenérveket. 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

1.rozsaildi@gmail.com

(Rózsa Ildikó, 2013.08.20 10:48)

Kedves Péter!
Engem is foglalkoztat a dolog,de én határozottan hiszek abban, hogy a ma ismert emberi létforma nem fejlődött volna ki a földönkívüliek segítsége és hatékony közreműködése nélkül. Azt írod, ha más űrbéli civilizációk képesek voltak segítség nélkül idáig kifejlődni, akkor az ember is képes volt rá. Miből gondolod, hogy azok képesek voltak egyedül kifejlődni? Ha elhisszük -és miért ne hinnénk el azt amit az üzenetben írnak, akkor a világmindenség létformái segítik egymást. Nem gondolom, hogy a világűr minden létformája egy " Terézanya", de az élőlények- és itt nem csak az embereket értem ez alatt -alaptermészetét ismerve a segítségnyújtás, az adok-kapok elve egy genetikailag kódolt program. Úgy vélem, hogy sajnos az ember egy nem túl inteligens állatfaj. Ebből adódóan nem képes még a saját érdekét sem szem előtt tartani. Tévesen azt képzeli, hogy a saját boldogulása és szebb jövője csak úgy lehetséges, ha a másikat sárba döngöli és ellehetetleníti. E közben persze átkozottul szarul érzi magát, hiszen a vélt hatalom elvesztésétől való félelme nem engedi élvezni azt. Én hiszem , hogy ezt az emberi ostobaság által elcseszett földet csak a földönkívüliek segítségével tudjuk újra virágzó bolygóvá változtani. Nagyon remélem hogy az üzenet másoknak is fontos és a szívből jövő közös vágy, elhallatszik az égig.
Üdvözlettel: Ildikó