Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az 51-es körzet

 

 

 

Most ejtsünk néhány szót a rejtélyes 51-es körzetről:

 

 

 

 

 

 

 

Ez a rejtélyes 51-es körzet néven ismert repülőbázis az USA-ban, Nevada állam területén a kiszáradt Groom Lake - azaz Groom-tó - mellett 108 km-re Las Vegas-tól található. Sok ember szerint itt mindenféle kísérleteket hajtanak végre földönkívüli technológiát felhesználva, és ennek segítségével szupergyors repülőket gyártanak. 

 

 

 

 

 

 

Az tény, hogy valamit ott nagyon őriznek, amiről még az amerikai elnököt sem tájékoztatják. Rengeteg térfigyelőkamerával kémlelik a bázis körüli területet, hogy megvédjék a hívatlan látogatóktól. Már 17 km-re a bázistól feltűnnek az első figyelmeztető táblák, hogy tilos a belépés és a fényképezés. Ha átlépjük ezeket a táblákat, jön egy figyelőhelikopter, ami nem enged közelebb. Állítólag ha valaki túl közel merészkedne, azzal szemben fegyvereseket is bevetnének. 

 

 

 

 

 

 

További érdekessége a bázisnak a "természetellenesen" hosszú kifutópálya. Hossza kb 7 km. És bár sokáig tagadták, hogy egyáltalán létezik ez a bázis, ma már tény a létezése, ám a Google® térképein nem 51-es körzet vagy Area 51 néven kell keresni, mert akkor az elvisz valahova a világ végére. Aki a netes térképen meg akarja találni a bázist, a tó nevét (Groom Lake) - ami mellett fekszik a bázis - kell beírni.

 

 

 

Egy volt munkás, aki az 51-es körzetben dolgozott, elszánta magát, és bevallotta, hogy tényleg földönkívüliekkel dolgoznak. Állítólag az ott dolgozók tudják a technikát a helyből való hirtelen gyorsulásra: azt mondja, hogy az űrlények meg tudják valahogyan feszíteni az Űr anygát, aztán elengedik, az űrhajó így hirtelen felgyorsul, és eltűnik. Mint amikor megfeszítjük a gumit, és elengedjük. Amikor még dolgozott, a főnöke megtiltotta, hogy akárkinek is elmondja ezt - még a családjának sem. De mivel már nem dolgozik ott, úgy gonolta, nyugodtan beszélhet. De valyon igazat mondott? Erre nincs garancia.

 

Egy másik fura történet: egy embert éjszaka felkeresett egy másik, videokamerával (nem tudom a neveiket, de állítólag igaz a történet), és mondott egy időpontot és egy helyet, amikor és ahol megjelenik egy UFO. Igaza volt. Lefilmezték a jelenséget, ami néhány percig ott lebegett előttük, azán eltűnt. Állítólag a kamerás ember nem dolgozott a bázison, ezért elég fura, hogy mindezt tudta. De egyáltalán minek jött oda lebegni az az UFO? Elég meseszerűnek hangzik a történet, ám ez semmit sem vesz el az 51-es körzet rejtélyességéből.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Pongy chief blood press symptoms

(AUrbandaalmorb, 2018.10.11 21:59)

Poids est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre determination bat, il pompe le sang par de vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-cout/

Blood Pressure - Taylor & Francis Online

(AUrbandaalmorb, 2018.09.27 13:12)

Torsion bras de quelqu'un est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre determination bat, il pompe le sang par vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-original-ou-generique/

nezdeicsaba@t-online.hu

(Nezdei Csaba független bisztónsági és gaszdasági szakértő., 2013.08.19 07:06)

Szijasztok , én most készülők ki meni új mexikó és nevadába ,
csak kicsit fucsán nésztek rám amikor az vizúmot igényetem ,hogy én mit akarok kezdeni a nevadai 51 körzet közelébe , én lazán fell vázzoltam a tényeket és edigi kutato mukám ,öszze gyüjtőt anyagát be kérték és egy honapig szerintem tanulmányozták, utána hijántalanul visza aták. nagyon érdekel a téma mert a eberiség faj jővőlye bukik vagy fet marad , nem hijába kutaják a régi atlantisz elsűlyet város maradványit , mert van ojan képeim amit bizonyigyák a létezésüket, vagy az atlantisz ürsiklo és a cselenzser katasztofáját, ezzek nem vélrtlenü szevetek balesetet. a mass brgram nagyon jó hagzik csak csajnos ez a porgram nem kiviteleszhető , mert a mass alkalmatlan eberi lények és a földőn lehető növény és álatok be telepitése , javaslom minden kinek aki meg akarlya ismerni Bp. palnetáriúm csilag égi test ovszervatoriúm intézmnyébe meg gyözőt het a saját szemével.
sajnos az eber a tenger mélyét sem tárta fel a maji napig,mit szeret nék a világ ür vételen világába a világ ür kietlen és sötét , mind a tenger mélye és regeteg új ki hivásnak néznék szebe amit még az eber nem tud megoldani , hat kedves olvasok enyit most .

Re: nezdeicsaba@t-online.hu

(enrice292@gmail.com, 2014.07.20 15:14)

Helló nagyon érdekel ez a téma miojatta megszülettem nagyon szeretnék többet tudni az idegenekröl és mind nem emberi kézel gyártott eszkőzőkröl

Re: nezdeicsaba@t-online.hu

(raptor1, 2014.09.28 12:36)

Az egészet nem hiszem AMIT ÍRTÁL, de az első : TANULJ MEG HELYESEN ÍRNI !!!!!!!!!!!!!!

Re: nezdeicsaba@t-online.hu

(Ádám, 2015.01.24 18:49)

Hello nekem volt szerecsém talákózni velük.
itt élnek közötűnk .
én kinnt dolgozom USA Nevada Álam .
51- rosvelli , bázsis a u-2-távolsági bobázók bázisa.
hejes irási ibájét bocsi.

Re: nezdeicsaba@t-online.hu

(mandcs22@gmail.com, 2015.07.28 15:24)

Helló! Nem hiszem, hogy elég idős lennél egy vízumhoz, mert még írni se tanúltál meg rendesen szivikém! ^.^

Re: nezdeicsaba@t-online.hu

(Ödön, 2016.01.18 03:05)

Te elmebeteg vagy..)

Igaz!!!!

(Asdafakaa, 2015.07.02 21:52)

Szerintem nincs ufó ha lenne bele verné a fejem a bilentyüzetbe.... aá,kmfsléáddmvlséámgsálgsggwtrwnbvvvvvv

UFO

(UFO, 2015.05.12 19:32)

Most komolyan helyesíráson vitatkoztok. Az egy dolog, hogy fontos de kérlek az UFO nem az idegen hanem ismeretlen repülő tárgy(Undiscovered flying Object-UFO). Szerintem is léteznek idegenek, sőt már a földön is lehet belőlük néhány, tanulmányozzák az emberi szokásokat, aztán egyszer felfedik magukat.:)))

Püspök ladány

(Kanni.. pati, 2015.04.16 09:24)

sziasztook..!! :) a multkor hát nem régen. majdnem ufók lettünk.. de pont be léptem én és mindenkit meg mentetem..!! :) Nagyon yoo volt..!

Kukutyinfalva

(Pr3ehf, 2015.04.16 09:16)

Ufók igenis léteznek!!!! SOS. Agymosás kiszíják a maradík ágyámát!!!

Ádám

(adam244@freemail.hu, 2014.12.30 15:58)

Nagyon érdekel a téma már sok filmet láttam az 51-es körzetröl és a rosvelli idegenekröl negyon kíváncsi vagyok hogy mi történik itt

molgabik@gmail.com

(GAbi, 2014.09.16 12:18)

A téma igazán érdekes. Azonban a helyesírásra jobban kellene figyelni. A j és ly használatával komoly gondok vannak. Cikkírás előtt hasznos lenne: A magyar helyesírás szabályai c. kötet tanulmányozása.